Customized babygyms

44,95

Stel hier geheel naar wens uw babygym samen

Doorloop alle stappen en bekijk de foto’s voor alle keuzes m.b.t. kralen, kleuren, hangers, letters en koord.

Voor vragen of andere opties kunt u contact met ons opnemen

Aangezien het lastig in te schatten is hoe een babygym er uiteindelijk uit komt te zien, sturen wij u altijd een foto van het eindresultaat per mail voordat de babygym verstuurd wordt. U kunt de kleuren dan altijd nog aan laten passen.

Geef aan welke kleuren kralen u wenst (zie foto's 2 en 3 voor soorten kralen). Geef a.u.b. de naam en het nummer van de kleur aan en geef ook extra aan wanneer het om een gehaakte kraal gaat.
Geef aan welke hangers u wenst (Zie foto's 4 en 5 voor hangers) Indien u geen houten hanger wilt (foto 5), graag bij de vraag hieronder aangeven welke hanger u wenst.
Geef hier aan welke extra opties u wenst en welke naam u wenst (indien u een naam wilt aan de zijkant op het touw tussen de poten in.
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

De producten die door Teddy and Tiger worden gemaakt, worden met liefde en zorgvuldigheid gemaakt en worden altijd uitvoerig getest op stevigheid. Voor de babygyms gebruiken wij 100% BPA-vrije siliconen kralen en onbewerkt houten kralen.

Veiligheid staat bij ons voorop! In het maken van onze producten leven wij de Nederlands gestelde veiligheidsnorm na. Al onze babygyms voldoen aan de eisen die gesteld worden (NEN-EN 71 Norm).